onsdag 30 december 2009

Tjocko!


Min finaste tjockis!

onsdag 16 december 2009

I dag snöar det i London

Tror det börjar bli dax att flytta vidare. Till en egen lägenhet där inte all min energi slösas bort på att irritera mig på flatmates. Jag har så mycket viktigare saker att slösa min energi på. Och så skulle jag vilja bo över jord, i ljuset, där min blomma kan bo utan att vissna. Jag vet jag kräver mycket. Vi har mailat gumtree annonser fram och tillbaka hela morgonen.



Mustch muggen in action!

måndag 14 december 2009

Presenter!


Fina julklappar/födelsedagspresenter från Christer: Mumin serier 1, 2 och 4 (3 var omöjlig att hitta) + mustach mugg!

söndag 13 december 2009

lördag 12 december 2009

We are the wild things

Jaha, så var det lov igen. Hann ju knappt börja innan det var slut. Men det gör inget, jag har många egna projekt på gång som jag ser fram emot att ha tid att jobba på.

Idag ska jag och Christer fira jul. Vi tyckte det kändes onödigt att släpa med alla julklappar till Sverige så vi ska ha ett eget julfirande i kväll. Vi ska äta jul-aktig mat, lyssna på Bing Crosby och kolla på A nightmare before christmas och Gremlins.

I går kväll var vi och kollade på Where the wild things are. Den var bra och fint men väldigt sorglig. Den gjorde mig ledsen och jag kände att den saknade någon slags upplösning.

tisdag 8 december 2009

Home alone


Som sagt: RÖTT!
http://www.se.nu/ve/re/700/104247.jpg

Äntligen!

Vara dumma grannar ska flytta ut i januari! Inte en dag for tidigt sager jag. Hoppas vi far nagra normala att bo med. Allafall normalare. Nagra som inte lamnar moglig mat i koket. Vegetarianer skulle vara trevligt. Fast man ska val inte hoppas pa for mycket...

Irritationen har varit en sann dar vaxande grej. Forst tyckte jag de var helt okej. Kanske inte nagra jag ville umgas med men okej att dela lagenhet med. Nu kan jag inte se dem utan att vilja skrika at dem att dra at helvete.

Senaste grejen de gjorde var att innan de gick till jobbet stalla in den sista toarullen pa sitt rum. Varfor? Ja, det kan man ju fraga sig. Svaret ar troligen for att de ar totala idioter!

Ska bli skont att (forhoppningsvis) inte behova slosa sa mycket energi pa att vara irriterad pa sina flatmates.

Nu fargar jag haret. Tror det blir lite for rott. Men det passar ju nu i juletiden!

lördag 5 december 2009

Allt ar inte alltid bra i London. I dag eller snarare i natt flyttade en av vara finaste vanner harifran. Det kanns hemskt trakigt. Vem ska vi nu ga pa popklubb med?!