måndag 12 januari 2009

nu du...

Den senaste veckan har jag varit förkyld. Men nu är det bättre. Tur det för på tisdag börjar skolan då har jag inte tid att vara förkyld. Och tur att skolan börjar också för jag har blivit helt förslappad. Jag tror jag behöver lite rutin.

Det har varit en trevlig vecka ändå, trots förkylningen. I fredags var jag på Twee as fuck med Lindsay. Banden var rätt bra allihop och efteråt dansade vi till massor av bra musik och drack massor av öl. Kom inte hem förrens 5 på morgonen.
När jag vakande hade jag ont i huvudet av någon obegriplig anledning. Därför spenderade jag det mesta av lördagen i sängen. På kvällen åkte vi till Angel och åt på indisk vegetarisk all you can eat buffé.

På tisdag ska vi få ett nytt kylskåp! Äntligen. På senaste tiden har vi varit tvungna att tejpa igen dörren eftersom den åkte upp hela tiden. Sen för några dagar sen så trillade luckan från frysfacket bort så att jag blev tvungen att tejpa fast den också. Men på tisdag ska som sagt ett nytt, som landladyn köpt, levereras. Det ska vi fira med pompa, ståt och glass.

3 kommentarer:

aerobicide sa...

sjukt ändå att det heter landlady. värsta sexistspråket engelskan är sådar överlag.... dom har inte riktigt fattat det där med kön och klass....

Åsa sa...

hahaha, jag tror du knacker mig i London trauman- jag har rakat ut for en naken man in kletad i bajs som sprang omkring pa Tesco i Hackney MEN- jag har aldrig behovt tejpa fast min kylskapsdorr. That's London! Grattis till nya kylskapet!

Åsa sa...

neeeeeeeeeeej!! hahaha sorry att jag skrattar men det ar sa typsikt London, ibland kanns det som ett u-land, ni far tjata pa dem och lata som posha britter sa attd em fixar det snart!

ol snart igen?

/Åsa