lördag 24 januari 2009

det var på tiden

Nu är kylskåpet äntligen här! Det tog ju bara en och en halv vecka, inte så farligt.
En enda man bar upp det för trappan på ryggen,det tyckte jag var imponerande. Speciellt eftersom det stod på lådan att den skulle hanteras av två personer. Vi firade med att dela en halvsmält förpackning Ben and Jerry's Half baked till efterrätt. Sen mådde vi illa.

På kvällen åkte vi hem till Anna i Brixton/Stockwell och drack öl i hennes kök. Det var mysigt. Christer som inte är van att vara i södra London trodde att vi skulle bli kniv mördade när vi väntade på bussen vid Oval. Vi såg en urban fox. Sen kom bussen.

tisdag 20 januari 2009

Kylskåpet som aldrig kom

Idag är det en vecka sen vi hade ett kylskåp. Vi skulle ju ha fått det i tisdags men så blev det inte. Det hade blivit nått fel med beställningen och det kylskåpet vi skulle ha fanns inte inne. Istället skulle landladyn beställa ett från Argos. Så vi har gått hela veckan och trott att det är på väg. Men icke. Ringde henne igen igår och frågade om hon visste när det skulle komma. Men då visade det sig att hon inte ens beställt det än! Så istället fick jag beställa ett idag, lika bra det så man kan lita på att det blir gjort. På fredag, mellan 12 och 6, ska det (förhoppningsvis) levereras.

söndag 18 januari 2009

Piana magazine

Det är en intervju med mig med i det senaste nummret av Piana magazine. Den är på polska men om man är nyfiken ändå kan man gå in här Piana magazine och kolla.
Internet som varit dött hela veckan vaknade plötsligt till liv. Nu fattas bara att vi får vårt kylskåp också, sen är livet komplett.

måndag 12 januari 2009

nu du...

Den senaste veckan har jag varit förkyld. Men nu är det bättre. Tur det för på tisdag börjar skolan då har jag inte tid att vara förkyld. Och tur att skolan börjar också för jag har blivit helt förslappad. Jag tror jag behöver lite rutin.

Det har varit en trevlig vecka ändå, trots förkylningen. I fredags var jag på Twee as fuck med Lindsay. Banden var rätt bra allihop och efteråt dansade vi till massor av bra musik och drack massor av öl. Kom inte hem förrens 5 på morgonen.
När jag vakande hade jag ont i huvudet av någon obegriplig anledning. Därför spenderade jag det mesta av lördagen i sängen. På kvällen åkte vi till Angel och åt på indisk vegetarisk all you can eat buffé.

På tisdag ska vi få ett nytt kylskåp! Äntligen. På senaste tiden har vi varit tvungna att tejpa igen dörren eftersom den åkte upp hela tiden. Sen för några dagar sen så trillade luckan från frysfacket bort så att jag blev tvungen att tejpa fast den också. Men på tisdag ska som sagt ett nytt, som landladyn köpt, levereras. Det ska vi fira med pompa, ståt och glass.

onsdag 7 januari 2009

comics

Iiiiiiiiiiiiihhhhh, beställde nyss serier från amazon för £50! Roligt, roligt, hoppas de kommer snart!

söndag 4 januari 2009

tick tock

Idag köpte jag en klocka, ett armbandsur. Jag har inte haft klocka sen högstadiet, så jag tyckte det var på tiden (hehe). Armbandet var dock för stort men man kunde skicka iväg det och få det justerat gratis.

De senaste dagarna har varit mycket trevliga, Etel har som bekant hälsat på. Vi har turistat, shoppat, varit på musikal och bio, sett dinosaurier och hundvalpar och druckit öl.

Men en tråkig sak har hänt och det är att jag har tappat bort minneskortet till min kamera som innehöll alla bilder från Sverige och Etels första dag i London. Fast det kanske kommer fram igen, men det tror jag inte för jag tror jag tappat det utomhus. Skräp, så går det när man försöker vara listig!