tisdag 10 mars 2009

filmer jag sätt och vad jag tyckte om dem

I dag har jag haft redovisning och avslutat projektet vi jobbat med det senast fyra veckorna. Projektet hette Experimental drawing och gick mest ut på att vi ritade en massa. Det gillar jag. Vi ritade av teckningar av gamla "mästare", vi ritade från film och inspirerat av citat. Det hela kulminerade med att vi gjorde affischer (bara på låtsats) till en dans teater/dans hus (vad det nu kallas).

I kväll blir det bio besök, det är vår nya tisdags tradition. Har varit på bio de senaste fyra tisdagarna.
Här kommer en kort recension av vad vi sett so far:

Valkyrie: spännande nazist film om att Tom Cruise försökte döda Hitler.

Vicky Christina Barcelon: NEJ, jobbig, hurtig, medelåldershumor film. Handlade typ om att alla kvinnor innerst inne vill ligga med spanska konstnärer med humörsvängningar.

The Story of Anvil: Dokumentär om ett hårdrocks band som var på gränsen att slå igenom på 80-talet men aldrig riktigt gjorde det. Men de har inte gett upp för det och håller fortfarande på och spelar in skivor och försöker bli rock stars. Rolig men lite deprimerande på samma gång.

Benjamin Button: Låååååång. Vissa delar var spännande men mest var det bara segt. Mycket creepy gamling och ung make-up.

Bäst hittills: Anvil
Sämst: Vicky Christina...

Och i kväll blir det Der Baader Meinhof Komplex, det tror jag blir spännade.

2 kommentarer:

Anonym sa...

den var lika lång som ben button, men det gjorde inget!

aerobicide sa...

jag tycker att den bejnamin buttons-filmen kändes som en orgie i försök till att få oscarsnomineringar.... den var ju dessutom helt ologisk och inte alls spännande.