fredag 20 mars 2009

Vår!

Tänkte ge en liten kortfattad sammanfattning av vad vi haft för oss sen jag sensat uppdaterade. Jag har visst blivit väldigt dålig på att blogga. Men det ska bli bättring på det,kanske.
Förra veckan var Etel här. Hon kom hit på onsdagen, innan hade hon sagt att hon skulle åka hem på fredagen eller lördagen, hon mindes inte. Det visade sig att det var på måndagen. Men det vara bara trevligt. På torsdagen var vi på en av Londons största gayklubbar och kollade på Patrick Wolf. Det är länge sen jag var på spelning där man hörde publiken sjunga med, men förutom det var det bra. Vi gjorde massa andra saker också, drack öl, shoppade, fikade osv. På lördagen kollade vi på Bearsuit.
Nu är det förresten vår i London. I lördags åt vi frukost picknick i St James's park. Och nu kan man dra bort gardinerna från fönsterna utan att förfrysa sig och det gör lägenheten hundra gånger trevligare.

I kväll kommer Jonas hit på besök. Vi har popklubb och Tate modern inplanerat så det ser ut att bli ytterligare en trevlig helg!Inga kommentarer: