torsdag 14 maj 2009

Lite bra och lite dåligt

Min kloka vän Åsa sa för några dagar sen till mig, när jag var stressad och sur över lägenheten, att charmen med London är att allting alltid ordnar sig. Och det är sant. Allt har ordnat sig. Vi har hittat en ny lägenhet. Det är ett stort rum i en delad lägenhet i West ken, nära tub stationen. Trippel glasade fönster, central heating (i vinter behöver vi inte frysa!)och power shower, vad mer kan man begära? Vi är nöjda. Började kännas lite stressig nu när det bara var en och en halv vecka tills vi skulle flytta ut.

Min industry report går sjukt bra. Innan jag började tyckte jag det kändes rätt tungt. Men nu när jag gjort två intervjuer inser jag vilken genialisk uppgift det är. Det är en ursäkt att åka och hälsa på illustratörer man gilla i deras studios och fråga dem om massa saker man undrar. Förra veckan pratade jag med Luke Best och igår var jag och hälsade på Tom Gauld. Illustratörer är verkligen de trevligaste människorna!


En tråkig sak har dock hänt. I går flyttade våra finaste öl och pop kompisar, Anna och Henrik, hem till Sverige. Vem ska vi nu gå på popklubb med? Men de planerar att kanske flytta hit igen nästa år och det utlovas London besök redan i sommar.

2 kommentarer:

aerobicide sa...

yeeeeey! cooolt!

SPEEECH sa...

Hej fin blogg du har! Vi kommer tillbax var sa saker, sa saker!!!
/HENRIK