onsdag 3 september 2008

London?

Okej, så vi börjar väl med en kort samman fattning av vad som hänt sen vi anlände i London.
När vi landat tog vi tåget in till Victoria station och sen en taxi därifrån till hostellet. London såg helt magiskt ut från bilen, just då kändes allting sjukt bra.
Väl framme på hotstellet kändes det inte riktigt lika bra. Vi sov i en 10-manna sovsal, såg en kakelacka och under natten blev C attackerad av en tvestjärt (!). Hostellet låg uppe på en bar och hela natten, kändes det som, stod det massa fulla engelsmän utan för och skrek om att det skulle slåss (verkade dock aldrig bli nått av).
Vi gick upp tidigt, tyckte det var lika bra för vi skulle ju få flytta till vår flat-share vid tolv. Men tjiv fick vi. Blev inte klart så vi kunde åka dit förrens vid 6, och då vara rummet inte färdig städat ännu.
Dagen spenderade vi med att köpa lite grejer vi kände att vi behövde (London A-Z, telefonkort, adapter mm.), fika på starbucks samt vandra planlöst på stan.
Flat-sharen är okej, lite skabbig, men vårt rum är allafall trevligt. Ska lägga upp bilder när jag har orkat ta några. Den ligger i Camberwell, ca 10 minuter från min skola. Såg en skymt av den i dag när vi gick hem edfter att ha handlat på Lidl.
Utöver att handla på Lidl har vi idag fixat med lite mer grejer. Vi har köpt oyster card, C har skrivit ut cv:n och sökt några jobb, jag har köpt en ny plattång. Köpte den på Argos vilket var en ny och bisarr upplevelse men det orkar jag inte berätta om nu.
I morgon börjar jobbsökandet på allvar...

1 kommentar:

The Old man sa...

Apropå husdjur och vedermödor under första natten: "If it don´t kills you, it makes you stronger".