söndag 7 september 2008

Karin lyssnar på Dizziel Rascal i studiesyfte

Idag var vi på British museum. Det visade sig vara en ytters dålig idé att åka dit på en söndag. Det var full proppat av barn och turister (för vi är ju inte turister, vi bor ju här hehe). En annan dålig idé var att kolla på den egyptiska delen, som vi och tydligen alla andra gjorde. Orkade bara med den och beslutade oss att återvända en annan dag och kolla på resten. På vägen ut gick vi förbi den asiatiska delen som såg ungefär hundra miljoner roligare ut, och helt folktom!

Annars så känns det lite jobbigt just nu. Har fått en uppgift av skolan att göra till första lektionen. Den är jätte stor och svår och jag känner inte att jag just nu har de bästa förutsättningarna för att genomföra den. Det handlar om research och jag fattar verkligen inte hur jag ska få reda på allt. Men men, det är väl bara att göra det bästa av situationen. "Ta och rycka upp sig" så att säga.

En sak som däremot känns grymt bra är att vi eventuellt har fixat en lägenhet! Var och tittade på den igår kväll. En jätte mysig studio (med delat badrum) precis vid Pimlico tub stationen. Super bra läge alltså och så går det en buss därifrån till skolan som bara tar en halvtimme. I morgon ska vi träffa kvinnan som vi förhoppningsvis snart kan kalla våran landlady. Fortsättning följer...

Inga kommentarer: