lördag 29 november 2008

fuck da police

Jag har blivit bestulen. De senaste veckorna har jag haft 700 kr liggandes i min byrålåda. Idag hade jag tänkt växla dem till pund men de är borta. Är 100% procent säker på vart jag hade dem. Nån har varit inne här och tagit dem. Förra veckan var någon inne i grannens över oss lägenhet och snodde pengar för henne. Antagligen var de inne här också, bara att vi inte märkt nått tidigare. Tittade på dörren och det är märken efter en skruvmejsel eller nått liknande.
Gick till polisen och försökte anmäla det men de lät oss inte! Jag trodde inte ens att de fick neka en. Han sa att det bara var ett antagande att nån brutit sig in. Och att om nån hade gjort inbrott så skulle inte dörren ha gått att låsa. Dumma jävla cp polis!
Men det var ju allafall tur (men konstigt) att de bara tog pengarna och inte de två laptopsen som stod här inne.

2 kommentarer:

aerobicide sa...

sådär är det i Sverige också. man måste typ " ha goda skäl för att tro att brott har begåtts" innan man får anmäla. antar att det är för att som inte ska få för mycket o göra.

sjukt i alla fall.

Karin har flyttat till London sa...

Fast jag tycker att försvunna pengar och brytmärken på dörren är rätt goda skäl, speciellt i kombination att precis samma sak har hänt grannen. Men det tyckte tydligen inte han.