fredag 5 december 2008

oiseau

Jag har under de senaste dagarna fått motta ett antal klagomål angående att jag inte uppdaterar min blogg tillräckligt ofta. Men nu blir det ändring på det.

Den senaste veckan har jag spenderat på V&A. Det är ett stort museum med massa gamla grejer. V&A är som en gigantisk labyrint och i vissa rum är man helt ensam, känns lite konstigt fast skönt också. Vi har i uppgift att åka dit och fylla ett skissblock. Har varit roligt faktiskt. Det är en rätt speciell och trevlig känsla att åka till ett museum tidigt på morgonen och sen gå omkring där hela dagen och rita av grejer. Har blivit peppad att göra mer sånt. Kanske ska åka dit på söndag också.

I eftermiddags efter att vi ritat färdigt åkte jag och Yee Ting till Kensington för att gå på Whole food market. Bussen stannade precis utanför Christers jobb så vi passade på att gå in och hälsa.
Sen gick vi och lyx mat shoppade. Jag köpte smältbar vegan mozzarella, vegansk chockladpuddig och oolong te. Insåg just att jag nästan slösat bort min första kopp eftersom jag glömt dricka den. Nu är det ljummet, men det var gott ändå.


Nu kan man köpa min t-shirt i le bon marchés webbshop: http://www.treeslbm.com
Den går på den blygsamma summan av 70 euro. Shit. Le bon marché är tydligen fancy, det har Christers franska kollega sagt. Jag har hela tiden trott att det var Frankrikes Åhléns men det är tydligen Frankrikes NK.

1 kommentar:

Etel sa...

shit de har lurat dig! Du kunde säkert ha fått minst 10 gånger så mycket för ditt tryck!