onsdag 22 oktober 2008

Idag hände något konstigt. Jag blev klar med veckan uppgift redan idag, klockan nio på kvällen. Känns helt bisarrt, vet inte riktigt vad jag ska göra. Eller jo, det vet jag; Jag ska sitta i sägnen och kolla på film och läsa serier tills Christer kommer hem vid tolv. Då ska vi äta vårrullar.
Idag hände en till sak: jag köpte en kombinerad skrivare/scanner. Scannern visade sig vara bajs dålig och massakrerar alla bilder till fulhet. Det gjorde mig enormt besviken, så besviken att jag skrek, stampade i golvet och grät lite. Barnsligt av mig, men jag betalade ju faktiskt £40 för den där skiten!
Mamma och jag (kanske mest jag) har bestämt att vi ska gå på musikal när hon och Pelle kommer hit! Wicked vill jag se, den handlar om häxorna i Trollkarlen från Oz. Förhoppningsvis håller den lite högre kvalitet än Östgöta teaterns hemska musikaler som jag vingats genomlida två år i rad.
Så här är det med mig och musikaler: Innan tänker jag alltid att det ska bli skoj. Tjo och tjim och spexiga kostymer. Men när jag väl är där, unjefär när de börjar sjunga, så minns jag att jag HATAR musikaler! Men inte Wicked inte, den kommer jag gilla...

1 kommentar:

Anna Berglund sa...

Jag vill också gå på musikal! Jag tror det kommer vara jättebra för att det är på ett stort ställe. /Etel