fredag 3 oktober 2008

The Joyful Bewilderment

Så hette utställningen vi var på vernissage för igår. Den var på hippa Rough Trade East som ligger på hippa Brick lane i hippa East end. Som ni förstår var det många hippa personer där (och vi, haha). Det var så mycket folk att man fick stå i kö för att komma in. Och när vi väl kommit in började de köra ut allt folk efter tio minuter för att nya skulle kunna komma in. Vi lyckades allfall knipa de två sista gratis vernisage ölen.

Gillade utställningen, massa olika bilder och teckingar av olika konstnärer. Men det var lite svårt att se allt eftersom att det var så mycket folk överallt och för att hängningen var lite rörig.

East end verkar vara Londons söder. Speciellt Brick lane. Det är lite komiskt när man går upp för gatan. I början är det mest indiska restauranger, små affärer och konstiga gubbar. Men helt plötsligt när man kommit en bit så är det plötsligt fullt av hipsters, vintagebutiker och cafén.

Nu ska jag kliva upp och göra mig ett par frukost mackor med tomat, sallad och vegan skinka. Lyxigt va? Alla sånna där låtsas vegan grejer är mycket billigare här, det finns tex korv för 99p. Och hälsokosten som säljer allt sånt ligger bara 5 minuter från oss!

Inga kommentarer: